• Home
 • Sitemap
 • Contact
 •  Login

  Login met

  persoonlijke code

  Uw Code :
  Naam : *
  Voornaam : *
  E-mail : *
  Straat : *
  Postcode : *
  Gemeente : *
  Tel :  *
  Antispam-code
  Typ deze code over:  *

 • Over ons

  Over onszelf

  Casimmo is een advieskantoor met meer dan 40 jaar ervaring en meer als 1.000 geslaagde bemiddelingsdossiers.  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van 2de woningen of vakantiewoningen gelegen in het 'groen'.

  De producten die Casimmo verkoopt staan voor hoogwaardige kwaliteit. Casimmo verkoopt uitsluitend eigen projecten zodat u rechtstreeks van de ontwerper-fabrikant koopt zonder tussenpersonen  Alles uit één hand!  

  Onze werkwijze

  Het uitgangspunt is een sterke persoonlijke benadering van iedere aanvraag.  Een juiste toelichting en adviesronde vormen dan ook een vast onderdeel van onze werkwijze.  Wij zijn echter een organisatie die om de kosten te bewaken ervoor gekozen heeft van enkel bereikbaar te zijn via ons contactformulier op onze site.  Eénmaal wij over Uw gegevens beschikken zullen wij niet nalaten met U contact op te nemen en eventueel met U een persoonlijke vrijblijvende afspraak te maken.  De bezichtiging ter plaatste vinden wij een zéér essentieel onderdeel in de adviesronde.  Maak kennis met onze organisatie en service tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek in combinatie met een bezichtiging van Uw droomwoning.

 • Onze sterke punten 

    U koopt rechtstreeks van ontwerper-fabrikant. Goedkoper kan niet.
    Persoonlijke en professionele begeleiding.
    Jarenlange ervaring in een heel specifieke markt.
    Hoogwaardige kwaliteit.
    Duurzaam en zo milieuvriendelijk mogelijk producten. 

  Kortom vul vandaag nog ons contactformulier in op onze site en kom kijken naar Uw eigen droomwoning in het groen.  Bij ons koopt U tweede woningen voor eigen gebruik en/of verhuur via professionele organisaties.

  Aan u de keuze

  Contacteer ons vandaag nog