• Home
 • Sitemap
 • Contact
 •  Login

  Login met

  persoonlijke code

  Uw Code :
  Naam : *
  Voornaam : *
  E-mail : *
  Straat : *
  Postcode : *
  Gemeente : *
  Tel :  *
  Antispam-code
  Typ deze code over:  *

 • Verkoopkantoor Casimmo

   

  Casimmo is een advies-en verkoopkantoor met meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop van 2e woningen en buitenverblijven.

  Het uitganspunt is een sterke persoonlijke benadering met het accent op "vertrouwen" en "professionele begeleiding". Casimmo verkoopt uitsluitend eigen projecten zodat u rechtstreeks van de fabrikant koopt zonder tussenpersoon. De producten van Casimmo staan voor een hoogwaardige kwaliteit, een uniek bouwconcept en duurzaamheid. Kenmerkend aan de projecten van Casimmo is dat ze steeds in het GROEN gelegen zijn met een uitstraling van rust en comfort. Casimmo maakt deel uit van een familiale groep waar onder meer DOMAINE MOULIN DE HOTTON (verblijfspark), PARK MOLENHEIDE (verblijfspark), SARALAND (Indoor pretpark) en FUNVILLA (bouwfirma) deel van uitmaken. Door de jaren heen heeft Casimmo zich gespecialiseerd met koopprojecten in BELGIË (Limburg en de Ardennen). 
  In Domaine Moulin de Hotton worden splinternieuwe luxe chalets geplaatst voor 2 - 4 - 6 personen. Deze karakteristieke luxe chalets op palen worden voorzien van alle comfort zodat men volop kan genieten van de rust en de natuur. Zo beantwoorden we aan de hedendaagse behoefte van de 2e huis eigenaar: Comfort, kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. Alle woningen kunnen aangekocht worden voor verhuur en/of eigen gebruik. De aankoop is steeds in volle eigendom en mogelijk met/zonder eigen grond. Op geen enkel project is er een huurverplichting. Voor beleggers zijn er specifieke formules.

  Onze sterke punten 

    U koopt rechtstreeks van ontwerper-fabrikant. Goedkoper kan niet.
    Persoonlijke en professionele begeleiding.
    Jarenlange ervaring in een heel specifieke markt.
    Hoogwaardige kwaliteit.
    Duurzaam en zo milieuvriendelijk mogelijke producten. 

  Kortom vul vandaag nog ons contactformulier in op onze site en kom kijken naar Uw eigen droomwoning in het groen.  Bij ons koopt U tweede woningen voor eigen gebruik en/of verhuur via professionele organisaties.

  Aan u de keuze

  Contacteer ons vandaag nog