• Home
 • Sitemap
 • Contact
 •  Login

  Login met

  persoonlijke code

  Uw Code :
  Naam : *
  Voornaam : *
  E-mail : *
  Straat : *
  Postcode : *
  Gemeente : *
  Tel :  *
  Antispam-code
  Typ deze code over:  *

 • Hoe werkt het?

  Voor eigen gebruik en/of verhuur?

  * Hoe werkt het?          

  Casimmo verkoopt 2de verblijven in 't groen die meestal gelegen zijn in veilig omheinde en professioneel gerunde projecten. Naast de vele faciliteiten of toeristische omgeving is er zowel overdag als s 'avonds toezicht.  Deze werkwijze verhoogt de mogelijkheid op genieten en verkleint het risico op vandalisme bij uw afwezigheid. Geen onbelangrijke detail voor Uw toekomstige eigendom. Eénmaal Uw vakantieverblijf gekozen en gekocht zal U dus met de parkuitbater nauw samenwerken voor de diensten (parkkosten) die hij jaarlijks met veel zorg aan U levert.

  * Welke opties of scenario's mogelijk?

  Scenario1

  Op Park Molenheide kan u steeds een chalet/bungalow aankopen voor eigen gebruik.  U kan dus beslissen om uw chalet/bungalow uitsluitend door uzelf te laten gebruiken.  Anders gezegd u kiest dan voor de 100% eigen gebruik-formule en dus om uw chalet/bungalow niet te verhuren of in de verhuur te plaatsen via het park.  Baas in eigen (tweede) thuis.  In dit scenario heeft u naast een betaling voortvloeiend uit het aankoopcontract ook nog jaarlijkse parkkosten te betalen, voortvloeiend uit een tweede overeenkomst die u ondertekend bij aankoop en die het gebruik van deze parkkosten regelt zoals oa. de infrastructuur, de accommodaties en de gemeenschappelijke delen.

  Scenario2

  Vele van onze klanten kiezen er echter voor van hun chalet/bungalow deels of geheel in de verhuur te plaatsen om op die manier een deel van de jaarlijkse kosten te dekken of zelfs op zoek te gaan naar een rendement.  Dit rendement kan in sommige  gevallen zelfs, beperkt in tijd, gegarandeerd zijn. Voor meer informatie kan u, mits afspraak en/of het invullen van ons contactformulier, alle nuttige inlichtingen bekomen.  Wij horen het graag.  Aankopers van een chalet/bungalow die voor scenario 2 kiezen zullen dus een extra overeenkomst tekenen die deze verhuur en de uitbetaling van de huuropbrengsten regelt.

  De keuze is aan u!

  * Volop genieten van Uw 2de verblijf of investering

  Eén ding is zeker, U moet niet vergeten te genieten.  Ofwel van het eigen gebruik of het rendement of van een combinatie van de twee.  Genieten zal u zonder meer doen gezien de zeer degelijke kwaliteit van bungalows die u uit rechtstreekse hand koopt en het ruim uitgeruste of goed gelegen project en zeer goed onderhouden Park Molenheide dat wat kind vriendelijkheid internationaal zéér hoge scores krijgt van zijn gebruikers.

  Maar Park Molenheide is ook erg bekend en gewaardeerd voor zijn inspanningen op het gebied van milieu. Het park is 100% CO2  neutraal daar het gebruik maakt van een naastliggende biogasinstallatie.  Dit samenwerkingsmodel voorziet het park van "groene" elektriciteit en warmte.  Hetgeen als resultaat heeft dat Park Molenheide geen fossiele brandstoffen meer dient te gebruiken voor haar warmte voorziening, uniek in Europa en groener kan u verblijf haast niet zijn.