• Home
 • Sitemap
 • Contact
 •  Login

  Login met

  persoonlijke code

  Uw Code :
  Naam : *
  Voornaam : *
  E-mail : *
  Straat : *
  Postcode : *
  Gemeente : *
  Tel :  *
  Antispam-code
  Typ deze code over:  *

 • Hoe werkt het?

  Voor eigen gebruik en/of verhuur?

  * Hoe werkt het?          
  Casimmo verkoopt 2de verblijven in 't groen die meestal gelegen zijn in veilig omheinde en professioneel gerunde projecten. Naast de vele faciliteiten of toeristische omgeving is er zowel overdag als 's avonds toezicht.  Deze werkwijze verhoogt de mogelijkheid op genieten en verkleint het risico op vandalisme bij uw afwezigheid. Geen onbelangrijke detail voor uw toekomstige eigendom. Eénmaal Uw vakantieverblijf gekozen en gekocht zal U dus met de parkuitbater nauw samenwerken voor de diensten (parkkosten) die hij jaarlijks met veel zorg aan U levert.

   

 •  

  * Welke opties of scenario's mogelijk?

  Scenario1

  Op Domein Moulin de Hotton kan u steeds een chalet aankopen voor eigen gebruik.  U kan dus beslissen om uw chalet uitsluitend door uzelf te laten gebruiken.  Anders gezegd u kiest dan voor de 100% eigen gebruik-formule en dus om uw chalet niet te verhuren of in de verhuur te plaatsen via het park.  Baas in eigen (tweede) thuis.  In dit scenario heeft u naast een betaling voortvloeiend uit het aankoopcontract ook nog jaarlijkse parkkosten te betalen, voortvloeiend uit een tweede overeenkomst die u ondertekent bij aankoop en die het gebruik van deze parkkosten regelt zoals oa. de infrastructuur, de accommodaties en de gemeenschappelijke delen.

  Scenario2

  Vele van onze klanten kiezen er echter voor van hun chalet deels zelf te gebruiken en deels in de verhuur te plaatsen om op die manier een deel van de jaarlijkse kosten te dekken of zelfs op zoek te gaan naar een mooi rendement. In dit scenario heeft u dan ook korting op uw jaarlijke parkkosten in functie van het aantal weken verhuur. Voor meer informatie kan u, mits afspraak en/of het invullen van ons contactformulier, alle nuttige inlichtingen bekomen.  Wij horen het graag.  Aankopers van een chalet die voor scenario 2 kiezen zullen dus een extra overeenkomst tekenen die deze verhuur en de uitbetaling van de huuropbrengsten regelt. Financieringen zijn zeker mogelijk.

  Scenario 3 

  Voor personen die op zoek zijn naar een investering met meerjarig huurrendement zonder parkkosten, hebben wij een zeer interessant derde scenario uitgewerkt dat we u graag tijdens een persoonlijk onderhoud toelichten. Financieringen zijn zeker mogelijk.
  De chalet zal voor 52 weken per jaar in de verhuur worden geplaatst en u als investeerder hoeft zich verder geen zorgen te maken. De parkuitbater neemt al die "vervelende" taken voor zijn rekening.

  De keuze is aan u!

  * Volop genieten van Uw 2de verblijf of investering

  Eén ding is zeker, U moet niet vergeten te genieten.  Ofwel van het eigen gebruik of het rendement of van een combinatie van de twee.  Genieten zal u zonder meer doen gezien de zeer degelijke kwaliteit van bungalows die u uit rechtstreekse hand koopt en het ruim uitgeruste of goed gelegen project en zeer goed onderhouden Domein Moulin de Hotton.

  Domein Moulin de Hotton is een stadspark dat zich situeert op 150 meter van de kerk, langs de Ourthe en op wandelafstand van de grotten van Hotton.  Je kunt er letterlijk goddelijk genieten.